ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο elite διαιτητής Σάντρο Σέρερ σφυρίζει τον προημιτελικό στο Conference League – Galaksias Portal News

Ο Σάντρο Σέρερ, κατηγορίας elite, θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (11/4) για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο 35χρονος Ελβετός διαιτητής, Σάντρο Σέρερ, θα διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Στις 17 Φεβρουαρίου 2022 ήταν στην ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα με 2-1 στην Ιταλία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League.

Στις 25 Αυγούστου 2022 ήταν στην πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι με 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Φέτος έχει σφυρίξει μεταξύ άλλων το ΑΕΚ-Μπράιτον 0-1 στο Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι Ελβετοί Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί για βοηθό.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο elite διαιτητής Σάντρο Σέρερ σφυρίζει τον προημιτελικό στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button