Τρόπος Ζωής

Ο τότε σύντροφός μου μού είπε ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό

«Δεν μου άρεσε που το άκουσα, αλλά είχε δίκιο» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε από καρδιάς στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση να κάνει coming out και τα λόγια που του είχε πει παλαιότερος σύντροφός του.

«Ήταν πολλές οι αφορμές. Ένας λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πες ό,τι θέλεις, μετά είχα κι εγώ το ελεύθερο.

Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου, ο οποί μου είχε πει σε κάποια φάση ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός σου είναι πάρα πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Δεν μου άρεσε που το άκουσα, αλλά είχε δίκιο» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

  

Μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας; «Είμαι μόνος. Ξέρω ΄γω; Και βέβαια είμαι ανοιχτός γιατί όχι;

Δεν σκέφτομαι ότι τώρα γίνεται και θα το κάνω. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι.

Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια πιο ήσυχη ζωή εδώ, οπότε ίσως είναι και λίγο πιο δύσκολο αν με βρει μία μεγάλη αλλαγή».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button