Υγεία & Διατροφή

Βρέθηκε φυσίγγιο για αγριογούρουνα στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη

Στον εντοπισμό ενός φυσιγγίου από κυνηγετικό όπλο, κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι, προχώρησαν οι Αρχές. Το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Οι ερευνητές της αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, στη περιοχή της Ευαγγελίστριας, όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανάσυρσης μεταλλικών αντικειμένων, και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

10 τα τραύματα από φυσίγγια

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σορός του Μπάμπη φέρει συνολικά 10 τραύματα από όπλο, στην περιοχή της ωμοπλάτης και της καρδιάς. Εάν πράγματι χρησιμοποιήθηκαν σφαίρες τέτοιου τύπου για τη δολοφονία του, τότε οι Αρχές θεωρούν πως μια βολή από φυσίγγι θα μπορούσε να αφήσει τόσες πληγές.

Αναζητούν ίχνη DNA στα ρούχα και τα νύχια του θύματος

Οι ιατροδικαστές αναμένεται να ψάξουν τα ρούχα του άτυχου 31χρονου, τα νύχια του, καθώς και την περιοχή, για DNA του δράστη ή των δραστών και θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Mε εντολή ανακριτή, ο συλληφθείς, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δολοφονία, καλείται να δώσει δείγμα DNA.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button