ΑθλητικάΕνημέρωση

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Volley League οι πράσινοι – Galaksias Portal News

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σ’ ακόμα ένα παιχνίδι τον Ερνάντες, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 στη Θεσσαλονίκη, έκανε το 2-0 στους ημιτελικούς της Volley League και βρίσκεται μία νίκη μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σχετική άνεση του ΠΑΟΚ με 3-1 στο Παλατάκι, προηγείται με 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volley League και θα επιχειρήσει να σφραγίσει την πρόκριση του στους στους τελικούς στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα του, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Καθαρά Δευτέρα (18/3, 19:00).

Όπως όλα δείχνουν, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συγκρουστούν στους τελικούς της Volley League, με τους πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη Θεσσαλονίκη, με εξαίρετη το δεύτερο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε στις λεπτομέρειες να το κατακτήσει και να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Τα τελευταία δύο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον ΠΑΟΚ να είναι άνευρος και τον Παναθηναϊκό να φτάνει χωρίς να αγχωθεί στη νίκη.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 18-25, 21-25.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button