Ψυχαγωγία

Γερμανία: Έλληνας εστιάτορας παρήγγηλε κέρινο ομοίωμα της Μέρκελ από το Μουσείο Τισό

Ένας Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Μπρέμερχαφεν της Γερμανίας παρήγγειλε από το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο ένα κέρινο ομοίωμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να το βάλει στο εστιατόριό του.

Πρόκειται για τον Αλέξη Βαΐου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, είναι μεγάλος θαυμαστής της Γερμανίδας Καγκελαρίου, στην οποία μάλιστα χάρισε ένα πορτρέτο της σε μια από τις επισκέψεις της στην πόλη- λιμάνι με τους περίπου 113.000 κατοίκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα για το θέμα της γερμανικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας butenunbinnen.de, που τουίταρε ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ, ο Έλληνας εστιάτορας έχει κάνει ήδη την παραγγελία και περιμένει να τού παραδοθεί το ομοίωμα σε περίπου δυο μήνες.

Προκειμένου, μάλιστα, να γεφυρώσει αυτό το χρονικό κενό, ο Βαΐου παρήγγειλε ήδη δύο φιγούρες της Μέρκελ από χαρτόνι καθώς, όπως λέει, είναι πολύ σημαντικό να δείξει τη στήριξή του στην Καγκελάριο, η οποία έχει προκαλέσει την ενόχληση συναδέλφων του μετά την απόφαση για κλείσιμο των εστιατορίων λόγω του κορωνοϊού.

Αν και δεν αποκαλύπτει το ακριβές κόστος του ομοιόματος, ο Βαΐου λέει πως βλέπει την κίνησή του αυτή ως κάποιου είδος επένδυση, καθώς τώρα που η Άνγκελα Μέρκελ είναι ακόμη Καγκελάριος το κόστος ενός κέρινου ομοιώματός της είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά την αποχώρησή της από την πολιτική.

«Τώρα ακόμη είναι χαμηλό. Αλλά όταν δεν θα είναι Καγκελάριος η τιμή θα αυξηθεί. Ο Ομπάμα τώρα κοστίζει 13.000 ευρώ, η τιμή της Μέρκελ ακόμα είναι χαμηλότερη», εξήγησε στη γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ο εστιάτορας.

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close