Υγεία & Διατροφή

Τα διαμάντια που θα λάμψουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ – Galaksias Portal News

Τα διαμάντια και άλλοι πολύτιμοι λίθοι θα λάμψουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή, όταν διάσημες πρωταγωνίστριες ντυμένες με πολυτελή βραδινά φορέματα και αστραφτερά κοσμήματα θα συγκεντρωθούν για τις κορυφαίες τιμητικές διακρίσεις της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Η φανταχτερή τελετή του Χόλιγουντ θεωρείται ως η κλιμάκωση της περιόδου των βραβείων και η μεγαλύτερη επίδειξη πολυτελούς μόδας και κοσμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι θα δείτε διαμάντια, διαμάντια και πολλά μεγάλα διαμάντια», δήλωσε η Βικτόρια Ρέινολντς, επικεφαλής γεμολόγος και αντιπρόεδρος του τμήματος προώθησης πωλήσεων στο Tiffany & Co.

«Τα Όσκαρ αποτελούν πάντα, φυσικά, τη βιτρίνα για απίστευτους πολύτιμους λίθους», συμπλήρωσε.

Η Tiffany & Co. είναι ένας από τους πολλούς οίκους κοσμημάτων που θα ντύσουν τους πρωταγωνιστές με λαμπερά περιδέραια, σκουλαρίκια, καρφίτσες και άλλα κομμάτια, δανείζοντάς τους πολύτιμα αντικείμενα τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποψήφια για Όσκαρ Έμιλι Μπλαντ φόρεσε ένα διαμαντένιο κολιέ με φύλλα χρυσού 18 καρατίων και σκουλαρίκια, του σχεδιαστή Ζαν Σλυμπερζέ, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Βραβείων Critics Choice Awards, ενώ η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα φόρεσε ένα σετ με ένα βραχιόλι 18 καρατίων με πορτοκαλί ζαφείρια της Tiffany & Co και παρόμοια λαμπερά σκουλαρίκια στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA.

«Το απίστευτο περιδέραιο με φύλλα του Ζαν Σλυμπερζέ… αποτελεί ένα φανταστικό παράδειγμα του τι βλέπουμε στο κόκκινο χαλί: πανέμορφα διαμαντένια περιδέραια, πολύ όγκο, φαντασία», επισήμανε η Ρέινολντς, προσθέτοντας πως τα μεγάλα σκουλαρίκια αποτελούν επίσης τάση, στο κόκκινο χαλί.

Διάσημοι άνδρες, μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για Όσκαρ Κόλμαν Ντονίνγκο και ο σύζυγος της Μπλαντ, ο ηθοποιός Τζον Κρασίνσκι, πρόσθεσαν επίσης λάμψη στα κοστούμια τους με καρφίτσες.

Ο Κρασίνσκι φόρεσε μια καρφίτσα του Ζαν Σλύμπερζε από την Tiffany στα βραβεία Critics Choice Awards.

«Είναι.. ένα φανταστικό παράδειγμα του τι φοράνε οι άνδρες, λίγο στυλ, αυτοέκφραση», τόνισε η Ρέινολντς.

«Σίγουρα ένα σμόκιν δείχνει υπέροχο χωρίς αυτό, όμως δείχνει ακόμα καλύτερα με αυτό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button