Επικαιρότητα

«Έφυγε το παιδάκι μας, πονάμε» – Στις 3 μ.μ. στις Αγιές Παρασκιές το τελευταίο “αντίο” (vid) – Galaksias.com

Το δίχρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή περίπου δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά Ηρακλείου

«Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε! Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε», λέει συντετριμμένη η γιαγιά του δίχρονου παιδιού που «έσβησε» στην άσφαλτο, λίγες μέρες μετά το τροχαίο στη Λυγαριά.

Το σοκαριστικό τροχαίο οδήγησε σε οικογενειακή τραγωδία, καθώς πρώτα έφυγε από τη ζωή η άλλη γιαγιά του μωρού, η 59χρονη Μαρία, που οδηγούσε το λευκό αμάξι και δέκα μέρες μετά «έσβησε» και το εγγονάκι της, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μαζί με τη μητέρα του.

«Χάλια είναι το παιδί μου. Με φάρμακα είναι, κλαίει. Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει; Μάνα είναι. Τι να κάνει μια μάνα», αναφέρει η γιαγιά του παιδιού.

Σήμερα (10/02) στις Αγιές Παρασκιές το τελευταίο «αντίο» στο δίχρονο αγγελούδι
Σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί η κηδεία του μικρού Νικόλα στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στις Αγίες Παρασκιές στις 15:00, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λυγαριά.

Στο τροχαίο έχασε τη ζωή της η γιαγιά του αγοριού, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά – Αυγουστάκη, ενώ τραυματίστηκε ελαφρύτερα και η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι για το τροχαίο είχε συλληφθεί ένας 38χρονος, ο οδηγός ενός μικρού βαν, το οποίο είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με σφοδρότητα με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες και το μωρό, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button