Κόσμος

ξεκινά η σεζόν στο Ιταλικό Motorally – Galaksias.com

του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια εξαιρετική παράσταση ξεκινά για την Aprilia Tuareg στο Ιταλικό Motorally, με τους αναβάτες Jacopo Cerutti, Francesco Montanari και Claudio Spanu.
Η Aprilia Tuareg Racing αντιμετωπίζει τη δεύτερη σεζόν της στα off-road πρωταθλήματα, μετά την περσινή επιτυχία στο Italian Motorally, με μια θέση στο βάθρο στο Transanatolia Rally και την ιστορική νίκη στον Africa Eco Race. Οι μοτοσυκλέτες Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδερφών Guareschi, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην κορυφή για άλλη μια φορά, ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο, στην πρώτη Ειδική Διαδρομή του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motorally στην πόλη Riotorto.

Συνολικά έξι αναβάτες θα είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της πρόκλησης στην Τοσκάνη: Jacopo Cerutti, Πρωταθλητής Africa Eco Race 2023, Francesco Montanari και μια νέα είσοδος, ο Claudio Spanu. Ο αναβάτης από την Σαρδηνία έχει αρκετή εμπειρία στους αγώνες enduro, έχοντας κερδίσει τέσσερις Τίτλους Ιταλίας (ένας το 2017, δύο το 2018 και άλλος ένας το 2020), καθώς και πολλές φορές στην πρώτη τριάδα σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο σε Αγώνες. Έχει οδηγήσει στο ISDE (International Six Days Enduro) τρεις φορές ως μέλος της Εθνικής Ιταλίας, τερματίζοντας πρώτος στην κατηγορία Club το 2018, καθώς στέφθηκε και ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων το 2022.
Ο Paolo Pettinari θα οδηγήσει επίσης στην κατηγορία Motorally GPX, επιχειρώντας να επαναλάβει την περσινή απόδοση: τερμάτισε 3ος στη γενική, καθώς κέρδισε και δύο ΕΔ. Προχωρώντας στην κατηγορία κάτω των 18, πρόκειται να δούμε δύο πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα των Ιταλικών αγώνων εκτός δρόμου που θέλουν να υπερασπιστούν τα χρώματα της Aprilia: τον 16χρονο Federico Salucci, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα για δεύτερη χρονιά, και τον 17χρονο Fabio Pozzoni, με την πρώτη του εμπειρία Motorally.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MASSIMO RIVOLA
«Προχωράμε σε αυτή τη νέα σεζόν ως νικητές και έχουμε πολύ κίνητρο. Έχουμε μερικούς πολύ δυνατούς αναβάτες, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή Africa Eco Race, Jacopo Cerutti, συν τον Francesco Montanari. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Claudio Spanu, ο οποίος, παρά την τρυφερή ηλικία, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό σε διεθνές επίπεδο».

CLAUDIO SPANU 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aprilia για αυτή την εκπληκτική ευκαιρία. Η οδήγηση για έναν επίσημο κατασκευαστή είναι ένας άλλος στόχος καριέρας για μένα. Προερχόμενος από το enduro, αυτή η νέα Motorally εμπειρία θα είναι αναμφίβολα μια πολύ συγκινητική πρόκληση. Η ομάδα Guareschi έχει δημιουργήσει μία πραγματικά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να ανέβω στη σέλα και να δώσω όλα όσα έχω».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button