ΑθλητικάΕνημέρωση

Η απάντηση του Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν σε ρατσιστικό σχόλιο οπαδού της ομάδας στο Instagram

Ο Μίλαν δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το φετινό τίτλο στη Serie A και οι οπαδοί της είναι οργισμένοι και τα βάζουν με τους παίκτες της ομάδας. Ο Ράφαελ Λεάο δέχθηκε ένα ρατσισικό σχόλιο στα social media από φίλο των «ροσονέρι» και του έδωσε… πληρωμένη απάντηση.

Ο συγκεκριμένος φίλος της Μίλαν έγραψε για τον Ραφαέλ Λεάο: «Δεν μπορώ πια να σε βλέπω, δεν σε αντέχω άλλο. Με εσένα στον αγωνιστικό χώρο, γίνομαι ρατσιστής. Πραγματικά με κάνεις έξαλλο, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται, εσύ και όσοι σε ακολουθούν».

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Μίλαν -από την πλευρά του- σήκωσε… το γάντι και σχολίασε με νόημα: «Δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό…».

Το περιστατικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ίδια την Μίλαν. Οι «ροσονέρι» στάθηκαν στο πλευρό του παίκτη τους, γράφοντας στο twitter: «Ράφα είμαστε μαζί σου. Στη δική μας βάση οπαδών και στον ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό».

To άρθρο Η απάντηση του Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν σε ρατσιστικό σχόλιο οπαδού της ομάδας στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button