ΕνημέρωσηΠολιτική

ΠΑΣΟΚ κατά Βαξεβάνη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια του Νίκου Ανδρουλάκη: «Αθλιότητες»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απάντησε στην εφημερίδα Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με πρωτοσέλιδο που έφερε τον τίτλο: «Κομπίνα Ανδρουλάκη με κονδύλια ευρωπαϊκά», κάνοντας λόγο για σπατάλη ευρωπαϊκών κονδυλίων από τον Νίκο Ανδρουλάκη για να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος.

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει με επιμονή την προσπάθεια να πλήξει το ΠΑΣΟΚ με κάθε αθέμιτο τρόπο, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι αθλιότητες. ‘Αλλωστε, το έχει παράδοση ο κ. Βαξεβάνης με τους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ. Με τις συκοφαντικές επιθέσεις τόσο σε βάρος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά για δήθεν συμμετοχή στη λίστα Μπόργιανς όσο και παλαιότερα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όσο και αν προσπαθεί, δεν πρόκειται να αποτρέψει αυτό, που προδιαγράφεται στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Επίσης υπενθυμίζει «τις κωμικοτραγικές νομικές αναλύσεις του για το πως δήθεν είναι άλλο πράγμα η μήνυση και άλλο η μηνυτήρια αναφορά σε ένα αυτεπάγγελτο κακούργημα, προσπαθώντας να προωθήσει το αφήγημα του ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κινηθεί νομικά κατά της συμμορίας των υποκλοπών, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στην ελληνική Δικαιοσύνη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί στόχοι ‘ποιούν τη νήσσαν’.

Επιπλέον η ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημαίνει ότι «έφτασε, μάλιστα, στο σημείο – σε εντυπωσιακή αρμονία με τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας – να επαναλάβει αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στο ίδιο ακριβώς πνεύμα.

Θυμόμαστε, επίσης, το προ μηνών ευφάνταστο πρωτοσέλιδό του, με το οποίο επιχειρούσε να συνδέσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την κινεζική εταιρεία Huawei, υιοθετώντας το αφήγημα του Μαξίμου για σχέσεις με την Κίνα για να δικαιολογήσει την παράνομη παρακολούθηση του από την ΕΥΠ».

Για την «τελευταία του δημοσιογραφική ‘βόμβα’» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως «αφορά τιμολόγια αξίας 1.800 ευρώ, που καταχωρήθηκαν στη Σοσιαλιστική Ομάδα το 2017» και υποστηρίζει ότι «όλες οι δαπάνες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα του Documento, ελέγχονται εξονυχιστικά πριν πληρωθούν, αλλά και εκ των υστέρων, από το Ευρωκοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο και ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, που ορίζονται για τον σκοπό αυτό. Οι, δε, δαπάνες, στις οποίες αναφέρεται, έχουν ελεγχθεί πλήρως και κριθεί απολύτως σύμφωνες με τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

To άρθρο ΠΑΣΟΚ κατά Βαξεβάνη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια του Νίκου Ανδρουλάκη: «Αθλιότητες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button