ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Από τη μία Κυριακή στην άλλη, αλλάζουν πολλά πράγματα» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία «σκληρή» ήττα το βράδυ της Κυριακής (28/1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1) που τον έριξε για πρώτη φορά την τελευταία διετία την 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 απ’ την κορυφή. Σε ένα βράδυ που η εικόνα των «πράσινων» δεν ήταν πολύ πειστική, ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε ακολούθως στα αποδυτήρια, να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει των δύο «τελικών» που έχει μπροστά του το «τριφύλλι».

Τον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (31/1) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την προσεχή Κυριακή (4/2). Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε “γυρίσει” κι άλλη φορά, Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες μας απ’ την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό είναι σημαντικές.

Να θυμάστε όμως ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα… Έχουμε ακόμη 16 παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button