ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έκανα μερικά βήματα πίσω αντί να πάω μπροστά και είναι απογοητευτικό» – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο φετινό Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Λούκας Πούιγ, με τον ίδιο να θέτει ως στόχο να ξεπεράσει για πρώτη φορά τα προημιτελικά του τουρνουά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στο ολλανδικό «Ziggo Sport», ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων μηνών, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Indian Wells. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ελπίζω να τα πάω καλύτερα από τα προημιτελικά, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα εδώ.

Νιώθω πως έκανα μερικά βήματα πίσω, αντί να πάω μπροστά. Αυτό είναι απογοητευτικό. Νιώθεις πως θέλει πολύ να φτάσεις εκεί και περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Δεν λειτουργεί όμως πάντα έτσι και ειδικά όταν νιώθεις ότι πας πίσω αυτό πραγματικά σε απογοητεύει. Γνωρίζω όμως βαθιά μέσα μου πως όλο αυτό είναι για το καλύτερο και απλά χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψεις κοντά στην κορυφή».

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκανα μερικά βήματα πίσω αντί να πάω μπροστά και είναι απογοητευτικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button