Επικαιρότητα

Κόβουν πίτα οι απανταχού Καρδιτσιώτες στην Αθήνα – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, Αθήνα – 7ος όροφος).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα βραβευτεί ο συμπατριώτης μας και μέλος του Συλλόγου μας (καταγόμενος από την Καστανιά Καρδίτσας), Επίτιμος Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Άγγελος Ζαχαρόπουλος, για την προσφορά του στην Ελλάδα και στην Ενωμένη Ευρώπη.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης θα συνεχισθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της ιδιαίτερης πατρίδας μας από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν θα μοιρασθούν δώρα, ενώ κατά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης θα λάβουν όλοι ως δώρο, ένα παραδοσιακό γούρι για το καλό του νέου έτους. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί πίτα και ο διοργανωτής Σύλλογός μας θα δεξιωθεί όλους με παραδοσιακό Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί, που είναι μία ευγενική χορηγία του οινοποιείου «Καραμήτρου» (από το Μεσενικόλα της Λίμνης Πλαστήρα).

Ο/Η τυχερός/ή που θα κερδίσει το φλουρί της πίτας θα κερδίσει δύο (2) δωρεάν διανυκτερεύσεις, για δύο (2) άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα-αρχοντικό «ΖΑΚΟΝΙ» στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button