ΕνημέρωσηΠολιτική

Μαθητές από το Ηράκλειο έπεσαν θύματα κλοπής στη Ρώμη – Galaksias Portal News

Μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχαν στη Ρώμη το βράδυ της Δευτέρας (26/2), οι μαθητές της Α’ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, καθώς έπεσαν θύματα κλοπής.

Όπως αποκάλυψε στο neakriti, το πρωί της Τετάρτης (28/2) ο πατέρας ενός από τους μαθητές που βρίσκονται στην Ιταλία, η διάρρηξη έγινε το βράδυ, όταν τα παιδιά με τους πέντε καθηγητές βρίσκονταν έξω για φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφοντας είδαν τα λεωφορεία παραβιασμένα και τις τσάντες τους να είναι άφαντες, μαζί με τα χρήματα, τα προσωπικά τους αντικείμενα, αλλά και οι ταυτότητές τους, τις οποίες ένας καθηγητής τις είχε μαζέψει και τις είχε όλες μαζί σε μία τσάντα.

«Να αναλάβει, σε συνεργασία με την Πρεσβεία μας στην Ιταλία, το υπουργείο Παιδείας πλήρως την κάλυψη των εξόδων που χρειάζονται για την επιστροφή των παιδιών στο Ηράκλειο, αφού δεν ευθύνονται για ό,τι έγινε», είπε στέλεχος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

«Είναι άλλωστε πολύ κακές οι εποχές αυτές και οι οικογένειες των παιδιών αυτών τα έστειλαν στην εκδρομή με ένα σωρό στερήσεις. Θα πρέπει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση από το υπουργείο Παιδείας μετά από το πολύ δυσάρεστο περιστατικό», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button