Επικαιρότητα

Με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού – Δείτε φωτογραφίες

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης τόνισε πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αυτισμό.

Ακολούθως, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ Ηλίας, καλωσόρισε τα παιδιά και τους συνοδούς των Συλλόγων «Ηλιαχτίδα», «Ταξιδευτές της Ελπίδας» και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κοζάνης-Άνω Κώμης, όλους τους προσκεκλημένους, τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους αξιόλογους ομιλητές που με τις γνώσεις τους ανέδειξαν τις ιδιαίτερες ικανότητες των ατόμων που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, συμβουλεύοντας το αστυνομικό προσωπικό για τους τρόπους προσέγγισης αυτών, με σκοπό τη βέλτιστη διαχείριση περιστατικών στα οποία εμπλέκονται.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε περιήγηση των μαθητών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, στις οποίες δεν ήταν απλοί θεατές, αλλά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο ως βοηθοί τροχονόμου, εκφωνητές του Κέντρου Επιχειρήσεων, αλλά και ως δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αποκτώντας αυθεντικές εμπειρίες ως προς το λειτούργημα του αστυνομικού. Ταυτόχρονα, μοιράστηκαν συμβολικά δωράκια ως ένδειξη χαράς για την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button