ΑθλητικάΕνημέρωση

Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο σέντερ του Παναθηναϊκού – Galaksias Portal News

Η Γαλλία ανακοίνωσε τις κλήσεις της για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, με τον Ματίας Λεσόρ να βρίσκεται στις επιλογές του Βενσάν Κολέ.

Ο Κολέ δεν μπορούσε να συμπεριλάβει τους ΝΒΑερ αλλά κάλεσε Γάλλους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague, ανάμεσα στους οποίους ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού. Το γεγονός πως στα ονόματα που κάλεσε δεν βρίσκεται αυτό του Μουσταφά Φαλ έχει να κάνει με τον πρόσφατο τραυματισμό του Γάλλου διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού, εξαιτίας του οποίου έχασε τον χθεσινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και θα μείνει εκτός για διάστημα τριών εβδομάδων.

Στις 23 Φεβρουαρίου, οι «μπλε» υποδέχονται την Κροατία, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Βενσάν Κολέ για τα ματς με Κροατία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Άντριου Αλμπισί, Ματ Στραζέλ, Σιλβέν Φρανσίσκο, Αϊζάια Κορντινιέ, Ναδίρ Χίφι, Πολ Λακόμπ, Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό, Ζακαρί Ρισασέ, Τζέιλεν Χόρντ, Ντάμιεν Ίνγκλις, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματίας Λεσόρ, Βενσάν Πουαριέ.

To άρθρο Ματίας Λεσόρ: Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο σέντερ του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button