Επικαιρότητα

Γιατί έκλεισαν οι δημοτικές τουαλέτες στην πλατεία Κορνάρου – Εικόνες ντροπής στην «καρδιά» της πόλης (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Γιατί έκλεισαν οι δημοτικές τουαλέτες στην πλατεία Κορνάρου – Εικόνες ντροπής στην «καρδιά» της πόλης (vid)

Εικόνες ντροπής στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου: Ανθρώπινα περιττώματα και έντονη δυσοσμία συνθέτουν την απαράδεκτη εικόνα πέριξ των δημοτικών τουαλετών στην Πλατεία Κορνάρου

Καταστάσεις που δεν τιμούν τον Πολιτισμό μας, στην καρδιά του Ηρακλείου, με δημότες και επισκέπτες να καταδικάζουν τις εικόνες ντροπής.

Ανθρώπινα περιττώματα και έντονη δυσοσμία συνθέτουν την απαράδεκτη εικόνα πέριξ των δημοτικών τουαλετών στην Πλατεία Κορνάρου.

Όπως αναφέρει η εθελόντρια που λειτουργεί τις δημοτικές τουαλέτες, υπάρχει πρόβλημα με τον βόθρο, με συνέπεια οι δημοτικές τουαλέτες να είναι κλειστές για το κοινό από τον περασμένο Νοέμβριο.

Αν και η ίδια ενημέρωσε την προηγούμενη και την νυν δημοτική αρχή, δεν υπήρξε η οποιαδήποτε παρέμβαση, με συνέπεια να πληθαίνουν τα παράπονα καταστηματαρχών για την έντονη δυσοσμία.

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

Σε κάδο η εθελόντρια ενημερώνει τους πολίτες ότι οι δημοτικές τουαλέτες δεν λειτουργούν εξαιτίας προβλήματος στην αποχέτευση, με την ίδια να κάνει έκκληση στον δήμαρχο Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί λύση, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button