Επικαιρότητα

Γιάννης Κυριόπουλος: Η ιατρική κοινότητα αποχαιρετά τον πρώην κοσμήτορα

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Κυριόπουλου, ομότιμου καθηγητή Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. 

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Η Ελλάδα έχασε έναν εξαίρετο επιστήμονα, υψηλού ακαδημαϊκού ήθους και κύρους, που άφησε ως παρακαταθήκη ένα τεράστιο έργο. Υπηρέτησε με συνέπεια τον χώρο της υγείας, πρωτοστατώντας στη χάραξη των πολιτικών και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον ακαδημαϊκό χώρο και στον χώρο της υγείας. Αποχαιρετώ με θλίψη και βαθιά συγκίνηση τον προσωπικό μου φίλο και δάσκαλο και εκφράζω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου: «Η ιατρική κοινότητα αποχαιρετά έναν σπουδαίο επιστήμονα και ακαδημαϊκό δάσκαλο, βαθύ γνώστη των θεμάτων δημόσιας υγείας. Ο Γιάννης Κυριόπουλος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, διακρίθηκε για τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα της πολιτικής και των οικονομικών της υγείας στη χώρα μας. Το σημαντικό έργο του αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger