ΕνημέρωσηΠολιτική

«Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό το ντέρμπι» – Galaksias Portal News

Με χαμηλούς τόνους περιμένει το κυριακάτικο (4/2, 21:00, Cosmote Sport 1), μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 21η αγωνιστική της Super League, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, τονίζοντας πως το clasico είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά όχι καθοριστικό όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην Cosmote TV για το ντέρμπι των «αιωνίων» υποστηρίζοντας πως περιμένει ένα πολύ έντονο παιχνίδι που θα κριθεί ξανά στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

-Για το διαφορετικό να περιμένουμε συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα πρόσφατα ντέρμπι:

«Θα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

-Για το αν θεωρεί «τελικό» το ντέρμπι της Λεωφόρου:

«Όχι, είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

-Για το αν πονοκεφαλιάζει για την ευρωπαϊκή λίστα:

«Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button