Υγεία & Διατροφή

Πώς να κάνετε squats χωρίς να «διαλύσετε» την μέση σας – Galaksias Portal News

Όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για πρώτη φορά, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

α) να μην κομπλάρετε με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) να μην ψαρώνετε με τα κατορθώματα των προχωρημένων.

Όσο προσπαθείτε να μιμηθείτε τις τεχνικές και τις κινήσεις κάποιου πιο προχωρημένου που προπονείται δίπλα σας, συμμετέχετε ήδη σε ένα ψαρωτικό παιχνίδι όπου θέλετε να παίξετε τον άνθρωπο που δεν δαγκώνει. Τότε είναι που πατάς σε μπανανόφλουδα και σε μεταφέρουν με φορείο.

Μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις του προγράμματός σου είναι τα ημικαθίσματα με μπάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Squats. Στο γυμναστήριο θα δείτε ανθρώπους σε θέση squat με τους γοφούς τους σχεδόν στο πάτωμα και τα γόνατα λυγισμένα σε γωνία 45 μοιρών.

Ξεχάστε το. Αυτό είναι ένα “βαθύ κάθισμα” ή“πλήρες κάθισμα”, το οποίο στην πραγματικότητα είναι μια κίνηση ολυμπιακών προτύπων που εκτελείται μόνο από προχωρημένους αρσιβαρίστες.

Αν προσπαθήσετε να τις κάνετε ανομοιόμορφα, θα νιώσετε τους τετρακέφαλους, τους γλουτούς και τις γάμπες σας να καίνε, καθώς και ένα τρομακτικό “ράγισμα” σε μια από τις σπονδυλικές σας στήλες. Εν ολίγοις, μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε μέχρι να γράψετε 1.000 επαναλήψεις με τα χρόνια.

Αν θες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους με πεντανόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά στην πόρτα σου, μπες στο mynutri.gr!

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button