Τρόπος Ζωής

Premier League, Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Δυνατό είναι το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ξεχωρίζουν το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Τσέλσι, η κρίσιμη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και ο αγώνας της Euroleague, Παναθηναϊκός-Μιλάνο.

Αμέτρητες στοιχηματικές αγορές με τις καλύτερες αποδόσεις που δόθηκαν ποτέ έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Δείτε επιλογές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα 3 παιχνίδια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίβερπουλ-Τσέλσι (22:15)

Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0, 2-0, 3-0
Ημίχρονο/Τελικό: Λίβερπουλ/Λίβερπουλ & Under 2,5
Ντάργουιν Νούνιεζ να σκοράρει

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:00)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκορ πολλαπλών επιλογών: 0-1, 0-2, 0-3
Ημίχρονο/Τελικό: Παναθηναϊκός/Παναθηναϊκός & Goal
Φώτης Ιωαννίδης να σκοράρει

Παναθηναϊκός-Μιλάνο (21:15)

Παναθηναϊκός να κερδίσει & Πρώτος σκόρερ: Ματίας Λεσόρ
Πρώτος σκόρερ: Ντίνος Μήτογλου
Πάμε Στοίχημα Tipsters: Παίζεις στη Κοινότητα των κορυφαίων και δείχνεις τι παίκτης είσαι

Το Πάμε Στοίχημα είναι καλύτερο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την κορυφαία κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters με προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες, αθλητικά νέα και απίθανα δώρα*.
Δεν είσαι σίγουρος τι να παίξεις σήμερα; Δες τις πιο Hot επιλογές των Tipsterς. Βλέπεις τι παίζουν οι κορυφαίοι και «αντιγράφεις» τα δελτία τους. Στο Πάμε Στοίχημα Tipsters παίζοντας ή σκανάροντας τα δελτία σου ανεβαίνεις στα leaderboards και μπαίνεις στο ΤΟP-10 των καλύτερων παικτών για να κερδίσεις πλούσια δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button