Επικαιρότητα

Νίκη του ΟΦΗ στο ΒΑΚ με επιστροφή Ρουμελιωτάκη – Galaksias.com

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 3-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ήταν το κέρδος για τον ΟΦΗ στην εύκολη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (3-0), στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου. Ο αρχηγός του ΟΦΗ επέστρεψε απο τον τραυματισμό του, με μια εξαιρετική εμφάνιση και ο ΟΦΗ βρήκε ισορροπία στο παιχνίδι του που έλειψε σε προηγούμενους αγώνες.

Η ιστορική ομάδα του Εθνικού ήρθε στο Ηράκλειο με αρκετές ελλείψεις καθώς λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν κατέβηκαν στην Κρήτη κάποιοι παίκτες.Τα νέα παιδιά του Εθνικού πάλεψαν όσο μπορούσαν και στάθηκαν αξιοπρεπώς.

Το παιχνίδι ήταν μια καλή προπόνηση για τον ΟΦΗ, ενόψει του δυνατού αγώνα με τον Πανιώνιο, στην Αθήνα το Σάββατο (27/1)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης είχε την ευκαιρία με τον Εθνικό να δοκιμάσει διάφορα επιθετικά σχήματα ενώ χρησιμοποίησε ολους τους παίκτες ακόμα και τον 13χρονο Γωνιωτάκη, που είναι ο βενιαμίν της ομάδας.

Στο πρώτο σετ, ο ΟΦΗ έχτισε διαφορά στο σερβίς του Μιχαίλοβιτς (17-12) και με πόντους του Ρουμελιωτάκη προηγήθηκε με 20-14, για να κλείσει το σετ με 25-16. Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 5-6, αλλά ο ΟΦΗ με το σερβίς του Μιχαίλοβιτς και το πάθος του Ρουμελιωτάκη, ξέφυγε με 18-10 και 20-13 με πόντους απο τον Καγιαλή, για να κλείσει εύκολα και αυτό το σετ με 25-15.

Και το τρίτο σετ, κύλησε στο ίδιο μοτίβο (25-16) με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μια εύκολη νίκη με 3-0.

“Επιστρέψαμε στις νίκες, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και πηγαίνουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την οποία χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας, που επέστρεψε ο Ρουμελιωτάκης, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας”, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

“Ηρθαμε με πολλούς εφήβους και μερικούς έμπειρους παίκτες. Χαιρόμαστε για τα νέα παιδιά που έχουμε. Η Αλεξανδρούπολη πάντα βγάζει ταλέντα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία”, ανέφερε ο πρόεδρος του ιστορικού Εθνικού, Αυγερινός Μεσινέζης.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Κόκκας. Σημειωτής: Καπλάνη. Παρατηρητής: Βλαχάκης.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-15.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Mάκινεν, Ρουσόπουλος, Μιχελάκης  (λ), Μιχαίλοβιτς , Καγιαλής, Ρουμελιωτάκης/  Καρατζάς, Καφαντάρης, Μπαρντακτζιάν, Κουκιάς, Γωνιωτάκης.

Eθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργουλάκης, Καβαρατζής, Γκοτσίδης, Κυριακίδης, Μπέγας, Κεσκίνης,
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button