ΑθλητικάΕνημέρωση

Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Ρεάλ Μαδρίτης – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague και οι διοργανωτές θυμήθηκαν την περσινή “μονομαχία” των δύο ομάδων στον τελικό του Final 4.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τσους Ματέο και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησαν έτσι για εκείνο το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να χάνει τον τίτλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη σεένα σουτ του Σέρχιο Γιουλ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις το συναίσθημα να χάνεις το παιχνίδι έτσι. Να χάνεις τον τίτλο. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και μερικές φορές συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι η ζωή. Μιλάμε για μία προσπάθεια 10 μηνών, δουλεύοντας δυνατά κάθε μέρα, δίνοντας κίνητρο στους εαυτούς μας. Παίξαμε μαζί μέχρι τον τελικό και χάσαμε το τελευταίο ματς. Ήταν ένα αποκαρδιωτικό συναίσθημα».

Κώστας Παπανικολάου: «Φυσικά και υπήρξε απογοήτευση, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου. Το να είσαι τόσο κοντά, σχεδόν με το ένα χέρι στο τρόπαιο. Μετά είναι επίπονο, αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Έτσι είναι και για αυτό όλοι αγαπάμε αυτό το άθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς, σαν Ολυμπιακός, έχουμε υπάρξει στην απέναντι πλευρά της ιστορίας το 2012. Επειδή ήμουν μέρος αυτού, έχω υπάρξει και σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας επίσης».

Τσους Ματέο: «Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν παίζοντας εκπληκτικό παιχνίδι, παίζοντας σαν μηχανή. Ήταν πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε. Όταν ήμασταν σε τάιμ άουτ ρώτησε τον Σέρχι ‘θες τη μπάλα;’ και μου είπε ΄ναι’. Όλοι ήταν σίγουροι ότι θα πάρει αυτό το σουτ».

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Η σκληρότητα της ομάδας και η νοοτροπία, πως το γκρουπ ενώθηκε και νιώθω πολύ περήφανος. Το έχει κάνει τόσες πολλές φορές (σ.σ. ο Γιουλ), ξέραμε ότι είχαμε αυτή την ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και ήμουν 100% αισιόδοξος για την κατάληξη του σουτ».

Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει άλλη φιλοδοξία πέραν της κατάκτησης κάθε διοργάνωσης που παίζεις. Οπότε ξέρουμε πόσο σκληρό και πόσο δύσκολο είναι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε καλά, να είμαστε υπομονετικοί, ταπεινοί και να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button