ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Εκτός της εθνικής ο Ίτο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση – Galaksias Portal News

Ο παίκτης της Ρεμς, Τζούνια Ίτο λόγω των κατηγοριών που τον βαραίνουν για σεξουαλική επίθεση έμεινε εκτός της αποστολής της εθνικής Ιαπωνίας για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βόρεια Κορέα, που θα γίνει στις 21 Μαρτίου στο Τόκιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

«Σκεπτόμενος τον αντίκτυπο στην οικογένειά του, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να μην του τηλεφωνήσω τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ήταν το κλίμα γύρω του στην Ιαπωνία και νομίζω ότι δεν θα του επέτρεπε να ζήσει και να παίξει ποδόσφαιρο ήσυχος.

Πιστεύω ότι ολόκληρη η ομάδα δεν θα μπορούσε να δουλέψει ειρηνικά», είπε ο Ιάπωνας εκλέκτορας Χατζίμε Μοριγιάσου, όπως αναφέρει ο ιαπωνικός Τύπος.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ίτο αποχώρησε από το Κύπελλο Ασίας στο Κατάρ αφού η ιαπωνική αστυνομία ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου ότι είχε αρχίσει έρευνα για το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο διεθνής άσος, συνέβη σε ξενοδοχείο στην πόλη Οσάκα της δυτικής Ιαπωνίας, τον Ιούνιο του 2023 μετά από αγώνα της Ιαπωνίας με το Περού, σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο.

Ο 31χρονος εξτρέμ, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρεμς το 2022 και είναι βασικός στην γαλλική ομάδα, κατέθεσε μήνυση κατά των δύο γυναικών που τον κατηγόρησαν, ζητώντας αποζημίωση 200 εκατ. γιεν (σ.σ. 1,2 εκατ. ευρώ).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button