Επικαιρότητα

Νίκη ψυχολογίας για τον ΑΟ Πυλίου εν όψη της συνέχειας! – Galaksias.com

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΟ Πυλίου επί της ΑΕ Μυκόνου για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι Βυσσινοί αν και δεν πατούσαν καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα μέσα σε δυο λεπτά σημείωσαν 2 τέρματα και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους. Ο Δρόσος έκανε το τελικό 3-0 και η ομάδα του Χατζησεβαστού πήρε μια σημαντική νίκη εν όψη της δύσκολης συνέχειας. Την επόμενη αγωνιστική θα έχει μια δύσκολη εκτός έδρα αποστολή διότι θα αγωνιστεί με την Ρόδο.

Το παιχνίδι:

Η ΑΕ Μυκόνου μπήκε πιο καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και είχε δυο ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο και τον Πινέιρο. Ο ΑΟ Πυλίου ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το πρώτο τέταρτο.

Στο 32′ ο Τζανουλίνο με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βυσσινοί. Μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κόρτζαμ διότι τράβηξε την φανέλα του Μπρέμπου εκτός περιοχής και θα έβγαινε τετ α τετ με τον Διαμαντή. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Χατζηβασίλης αρχικά απέκρουσε ο Κόρτζαμ, στην συνέχεια ο Τζανουλίνος πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στην αριστερή γωνία.

Δυο λεπτά αργότερα ο Εσαλέ με δυνατό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Στο 62′ ο Τζανουλίνο βρήκε μέσα στην περιοχή τον Δρόσο ο οποίος ξεγέλασε τον Κέμπε και με το αριστερό έκανε το 3-0 το όποιο ήταν και το τελικό σκορ. Μια σημαντική νίκη με βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Στέφανου Χατζησεβαστου.

ΑΟ Πυλίου: Στέφανος Χατζησεβαστός: Καζέλης, Τζανουλίνο, Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς (Κόντζα), Μπρέμπος, Δρόσος, Μεντής, Χατζηνικολάου, Χατζηβασίλης (79′ Συντυχάκης), Εσαλέ

ΑΕ Μυκόνου: Χαράλαμπος Παναγούλης: Διαμαντής, Ράγια, Αρκούδας (83′ Κουτρούτσος) , Κόρτζαμ (46′ Κέμπε), Ιωσηφίδης, Πάγια, Μουρίκι, Παπαδόπουλος, Γκούφας (56′ Καλογεράς), Πινέιρο, Ζγούρι (83′ Δαχτυλίδης)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button