Τρόπος Ζωής

Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο – Galaksias Portal News

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος, οι οποίοι διασκέδασαν πρόσφατα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Το ζευγάρι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος, αχώριστοι και ντυμένοι στα μαύρα, διασκέδασε με την παρέα του, ενώ κατά την έξοδο από το μαγαζί πόζαραν στο φωτογραφικό φακό.

Το τελευταίο διάστημα, τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο δημοσιογράφος, δείχνουν αρκετά πιο χαλαροί με την προβολή της σχέσης τους στα media.

«Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο», είχε δηλώσει ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή «The Break»

Μπορεί η τραγουδίστρια να εξακολουθεί να μη μιλά για τα προσωπικά της, ωστόσο ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, έχει ερωτηθεί αρκετές φορές για την σχέση της κόρης του με τον Νίκο Συρίγο με τον οποίο οι δυο τους γνωρίζονται από τα παλιά…

«Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί. Τώρα έχουμε έρθει πιο κοντά που έχει σχέση με την Ελεωνόρα. Δυσκολεύει το πράγμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button