ΕνημέρωσηΠολιτική

Καθαρό και φρέσκο νερό με τον νέο επιτραπέζιο ψύκτη νερού της Rainbow Waters

Το τελευταίο διάστημα, η ανάγκη για καθαρό και φιλτραρισμένο νερό είναι μεγάλη για τη διασφάλιση της υγείας μας. Πλέον, είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού και οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Η Rainbow Waters πάει ένα βήμα μπροστά την τεχνολογία των φίλτρων νερού και προσφέρει καινοτόμες και οικολογικές λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα σας. Η λύση αυτή έρχεται με τον νέο επιτραπέζιο ψύκτη αφής, που συνδέεται με το δίκτυο νερού και προσφέρει απεριόριστο ολόφρεσκο φιλτραρισμένο νερό, σε όποια θερμοκρασία επιθυμείτε. Μια οικολογική λύση η οποία θα σας λύσει τα χέρια.

Τι προσφέρει ο νέος ψύκτης της Rainbow Waters;

Ο νέος επιτραπέζιος ψύκτης αφής συνδέεται απευθείας με το δίκτυο νερού. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε στιγμή της ημέρας, πιο φρέσκο μάλιστα και από το εμφιαλωμένο, σε οποιαδήποτε θερμοκρασία επιθυμείτε, δηλαδή κρύο, θερμοκρασία βρύσης, ακόμα και ζεστό. Επιπλέον, ο νέος ψύκτης διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Μοντέρνο σχεδιασμό και compact μέγεθος που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή του στον πάγκο της κουζίνας. Έτσι, είναι κατάλληλος τόσο για το σπίτι, όσο και για το γραφείο.
  • Οθόνη αφής, για εύκολη επιλογή της επιθυμητής ποσότητας νερού σε κάθε θερμοκρασία.
  • Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα που αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές, καθώς και την οσμή του χλωρίου. Την ίδια στιγμή, συγκρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια, τη σκουριά, το χώμα, τις βρωμιές και εξασφαλίζει μια άριστη ποιότητα νερού.
  • Κατασκευασμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα της NSF International

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του νέου ψύκτη αφής;

Ο νέος ψύκτης δικτύου, αφής από την Rainbow Waters, συμβάλλει στην καλή σας υγεία, αλλά την ίδια στιγμή έχει και οικολογικό χαρακτήρα. Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης και να τα αφήσετε στο παρελθόν. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού θα απολαύσετε καθαρό νερό, στη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε. Την ίδια στιγμή, η υψηλή ενεργειακή του απόδοση θα σας βοηθήσει να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

 

Ο ψύκτης εγκαθίσταται δωρεάν από την Rainbow Waters, και κάθε 6 μήνες σας επισκέπτεται ένας ειδικός για την αντικατάσταση του φίλτρου και την απολύμανση του ψύκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 801 11 34 34 34 ή μπείτε στο www.rainbowwaters.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button