ΕνημέρωσηΠολιτική

Ψεκασμένες θεωρίες ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας – Galaksias Portal News

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, απέρριψε ως «ψεκασμένες θεωρίες» τους ισχυρισμούς κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εξυπηρετεί με την πρότασή του διαπλεκόμενα συμφέροντα.

«Η παράταξή σας είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία. Πήραμε τη πρωτοβουλία γιατί οι Έλληνες θέλουν να μάθουν την αλήθεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε πώς «από χθες το βράδυ αναμασούν αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς να δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα». Υποστήριξε ότι τα κίνητρα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι αξιακά κι όχι καθεστωτικά όπως της ΝΔ.

Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, υποστηρίζοντας πώς άλλα είπε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη κι άλλα στην ομιλία του στη Βουλή αργά το μεσημέρι.

«Αφήστε τη γλώσσα Βελόπουλου κι απαντήστε σε τρία καθαρά ερωτήματα: Ποιός πήρε το υλικό, ποιός το χάλκευσε και ποιός το διοχέτευσε, από τις πρώτες ώρες στο Πρώτο Θέμα;», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναρωτήθηκε αν ήταν το μακρύ χέρι του Μαξίμου και τόνισε: «Μπορείτε να κοροϊδεύετε λίγους για καιρό αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα».

To άρθρο Ανδρουλάκης: Ψεκασμένες θεωρίες ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button