Τρόπος Ζωής

Αντιδράσεις για τον διορισμό του γιου του Γιώργου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η απόφαση του Χάρη Δούκα να διορίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιο του Γιώργου Παπανδρέου, διευθύνοντα σύμβουλο του Εθνικού Κήπου. Οι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την οργή τους κατηγορώντας τον δήμαρχο Αθηναίων πως αθέτησε την υπόσχεσή του ότι με την έλευσή του στο Δήμο, θα μπει τέλος στην οικογενειοκρατία.

«Κάποτε οι Παπανδρέου έκαναν υπουργούς τους κηπουρούς τους. Τώρα έγιναν οι ίδιοι κηπουροί», είναι ένα από τα σχόλια στα social media, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται εάν ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» έχει το βιογραφικό που απαιτείται για αυτήν την θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Παπανδρέου σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο και έπειτα βρέθηκε στη Βοστώνη για να συνεχίσει τις σπουδές του στα οικονομικά.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και μετακόμισε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Επιστρέφοντας στην Κρήτη βρέθηκε στα Χανιά όπου έκανε μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την Ιθάκη του. Κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και ξεκίνησε να διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργούσε βιολογικά προϊόντα, ενώ είχε δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button