ΕνημέρωσηΠολιτική

Μπλόκο στην είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή; – Galaksias Portal News

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρίσκεται από χθες και η επιθυμία αλλά και η προσπάθεια να μπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή.  

Τα σενάρια φούντωσαν μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, να σκέπτεται την παραίτηση του από την Βουλή λόγω φόρτου εργασίας σε σχέση με τις υποχρεώσεις του στο Χάρβαρντ, κάτι που θα άνοιγε το δρόμο για είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο Κοινοβούλιο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στους επιλαχόντες και ειδικά στην λίστα του Επικρατείας όπου μια θέση πάνω (στην 8η) από τον Στέφανο Κασσελάκη, βρίσκεται η Ζωρζέττα Λάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Λάλη δεν προτίθεται να παραιτηθεί καθώς όπως εξηγεί σε όσους την ρωτούν στην θέση αυτή την επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Λάλη. 

Πηγές πάντως από την Κουμουνδούρου σημείωναν ότι η κα Λάλη έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μια ημέρα πριν αποχωρήσει η «Ομπρέλα».  

Το newsit.gr με ρεπορτάζ του έχει παρουσιάσει ήδη όλα τα σενάρια που θα μπορέσουν να οδηγήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button