ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί τον Γιάννη Κωνσταντέλια – Galaksias Portal News

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρακολουθείτε από την Γουέστ Χαμ, καθώς Άγγλοι σκάουτερ έχουν στα ραντάρ τους τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον ΠΑΟΚ έχουν ως αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να κοιτάζουν την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, με την Γουέστ Χαμ μάλιστα να στέλνει ανθρώπους της για να τον δουν από κοντά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την «Daily Mirror» εκπρόσωποι από τον σύλλογο παρακολούθησαν τον Κωνσταντέλια στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ απέναντι σε ΑΕΚ και Κλαμπ Μπριζ, καθώς αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζεται από τους Λονδρέζους.

«Ο 21χρονος μπορεί να παίξει στον άξονα ως δεκάρι ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες.

Η ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια του είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας νεαρός έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

 

To άρθρο Η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί τον Γιάννη Κωνσταντέλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button