ΕνημέρωσηΟικονομία

Γ. Περιστέρης: Αξιολογούμε το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Τέρνα Ενεργειακή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Περιστέρης κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων. 

«Η εταιρεία έχει γίνει και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αποδέκτης του ενδιαφέροντος μεγάλων διεθνών επενδυτών.Το ενδιαφέρον αυτό αξιολογείται, χωρίς προς το παρόν να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη προς ανακοίνωση», επισήμανε ο κ. Περιστέρης.

Σημειώνεται πως η διοίκηση του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα έχει καλέσει εκτάκτως τους κατόχους ομολόγων της εταιρείας έκδοσης 2018 και 2020 σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ζητώντας συναίνεση για τη χρήση καθαρών εσόδων από την εκποίηση εξαιρούμενου περιουσιακού στοιχείου, γεγονός που ενίσχυσε τις πληροφορίες για μια συμφωνία πώλησης μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger