ΑθλητικάΕνημέρωση

«Στα 12 μου θυμάμαι να αγκαλιάζω και να ζητώ συγγνώμη από το πτώμα του φίλου μου» – Galaksias Portal News

Ο Πολ Γκασκόιν μίλησε σε Αγγλικό podcast και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει συναντήσει, με τον ίδιο να συγκινεί με τα λόγια του για ένα δυστύχημα που συνέβη σε ένα φίλο του.

Ο Πολ Γκασκόιν ένας από τους πιο ταλαντούχους Άγγλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, φιλοξενήθηκε στο podcast «High Performance» και μοιράστηκε μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και ένα φίλο του, η οποία στιγμάτισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την παιδική του ηλικία.

«Όταν ήμουν 12 χρονών πήγαμε σε ένα μαγαζί και υπήρχε ένα φορτηγάκι με παγωτά απ΄έξω και ώναξα: “Τρέξτε γρήγορα, θα αργήσουμε”.

Ο Στέφεν έτρεξε μπροστά μας, ήταν ένα μέτρο πιο πέρα και όταν πέρασε μπροστά από το φορτηγάκι αυτό τον χτύπησε. Τον έριξε πολύ μακριά. Έτρεξα πάνω του, τού μιλούσα, είχε το κεφάλι του στο μπούτι μου και τα χείλη του κινούνταν.

Νόμιζα ότι θα γίνει καλά, αλλά όχι. Αυτές ήταν οι τελευταίες του κινήσεις. Θυμάμαι να είμαι 12 χρονών και να σηκώνω ένα πτώμα έξω από το φέρετρο. Φιλούσα τη σωρό του, την αγκάλιαζα και τού ζητούσα συγγνώμη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν τραγικό» ανέφερε με γλαφυρό τρόπο ο Πολ Γκασκόιν.

Στη συνέχεια του podcast, ο ίδιος μίλησε και για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, με τα λόγια του να προκαλούν μεγάλη στεναχώρια.

«Κάποτε ήμουν ένας χαρούμενος μεθύστακας. Πλέον όχι, είμαι λυπημένος. Δεν βγαίνω να πιώ, πίνω στο σπίτι. Ο κόσμος ξέρει τον Γκασκόιν αλλά όχι τον Gazza. Ακόμα κι εγώ συχνά.

Αν θέλω να καταστρέψω τη μέρα μου, απλά πάω στην παμπ. Αν θέλω μια καλή μέρα πάω για ψάρεμα. Το πρόβλημα δεν είναι το να πίνεις, αλλά το μετά. Όταν βλέπω το κινητό με 30 αναπάντητες, ξέρω ότι έχω θέμα».

To άρθρο Γκασκόιν: «Στα 12 μου θυμάμαι να αγκαλιάζω και να ζητώ συγγνώμη από το πτώμα του φίλου μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button