Τρόπος Ζωής

«Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν αλλά ο “πολακισμός” όχι» – Galaksias Portal News

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Πολάκη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Δικαιοσύνη.

«Το δόγμα Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές” επανέρχεται δριμύτερο στον δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Απογευματινή, ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: “Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι”» είπε ο κ. Ρωμανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κατέληξε: «Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν. Κατά τα άλλα “κόπτονται” για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button