Υγεία & Διατροφή

Με τους ίδιους ξένους ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό – Galaksias Portal News

O Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να προβεί σε αλλαγή ξένου στο ρόστερ του στην Basket League, αλλά το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» επέλεξε να μην προβεί σε… διορθωτική κίνηση στη φροντ λάιν, μετά τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ που τον έχει θέσει εκτός για διάστημα δύο εβδομάδων.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό απόψε (22/1, 20:15, ΕΡΤ3), στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη διάθεσή του στο «5» τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, θα μπορούσε να δηλώσει τον πάουερ φόργουορντ Λουκ Σίκμα στο ελληνικό πρωτάθλημα επιλέγοντας κάποιον άλλον ξένο (παραδείγματος χάρη τον Ίγκνας Μπραζντέικις που δεν έχει προσφέρει τ’ αναμενόμενα) να μείνει εκτός. Ο Σίκμα έχει την ικανότητα ν’ ανεβαίνει και στο «5».

Όμως, το τεχνικό τιμ της ομάδας του Πειραιά συσκέφτηκε το περασμένο Σάββατο (20/1) και μέχρι σήμερα (22/1) που είχε δικαίωμα να προβεί στην αλλαγή, δεν το έπραξε. Εκτός Basket League παραμένει και ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Οι έξι μη Έλληνες παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League από τον Ολυμπιακό είναι οι εξής: Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κέινααν, Ίγκνας Μπρανζτέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, στο ΣΕΦ, στις 30 Οκτωβρίου, για την 4η αγωνιστική, οι «πράσινοι» είχαν περάσει νικηφόρα με 54-66. Ιδανικά, ο Ολυμπιακός θέλει, λοιπόν όχι απλά το «διπλό», αλλά και νίκη με +13 για να έχει αυτός το «πάνω χέρι», στην περίπτωση πάντα… που οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν και με δεδομένο το νέο σύστημα διεξαγωγής, σύμφωνα με το οποίο οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν πέντε αγώνες (από ένα ματς με κάθε άλλη ομάδα) πριν από τα πλέι οφ.

Με τη νίκη του ΣΕΦ στις 30 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός είχε μειώσει σε 18-2 το επιμέρους σκορ των ντέρμπι «αιωνίων» σε όλες τις διοργανώσεις από τις 23 Δεκεμβρίου 2021. Στόχος του Ολυμπιακού, δηλαδή απόψε είναι να κάνει το 19-2.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button