ΑθλητικάΕνημέρωση

Τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα! Αποχωρεί ο Τσάβι μετά το φινάλε της σεζόν

Ο Τσάβι έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, με τον Ισπανό προπονητή να ρίχνει βόμβα στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι θα ψάξουν για νέο τεχνικού.

Ο Τσάβι στην συνέντευξη Τύπου μετά την βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα με 5-3 από την Βιγιαρεάλ γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Καταλανών μετά το καλοκαίρι, σοκάροντας τους πάντες εντός του συλλόγου.

Ο Τσάβι ο οποίος εδώ και καιρό είχε συγκεντρώσει αρκετά σύννεφα πάνω από το όνομα του, θέλησε να τονίσει ότι διανύει τους τελευταίους του μήνες ως προπονητής στην Μπαρτσελόνα, αφού έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στο τέλος του έτους.

«Πριν μου κάνετε τις σχετικές ερωτήσεις, θέλω να ανακοινώσω ότι από τις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπαρτσελόνα» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, για να υπογραμμίσει στην συνέχεια:

«Το έχουμε συζητήσει με τον Λαπόρτα και με τον αθλητικό διευθυντή.

Νομίζω ότι ο σύλλογος χρειάζεται μια δυναμική αλλαγή. Σκεπτόμενος τον σύλλογο και τους παίκτες, νομίζω ότι θα απελευθερωθούν και θα είναι πιο ήρεμοι.

Και σκεπτόμενος ως άνθρωπος του συλλόγου, σκέφτομαι “το καλύτερο είναι να φύγω στις 30 Ιουνίου”. Τούτου λεχθέντος, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους υπόλοιπους τέσσερις μήνες, νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή σεζόν και ελπίζω να αλλάξει κάτι. Είναι μια κατάσταση, που απαιτεί κοινή λογική και αποφάσισα ότι στις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπάρτσα».

To άρθρο Τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα! Αποχωρεί ο Τσάβι μετά το φινάλε της σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button