ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κινητοποίησε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ για το κινητό του – Η ανάρτηση στο Instagram

Μια μικρή περιπέτεια είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Κυριακής, όπως περιγράφει ο ίδιος στο Instagram (04.02.2024).

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως του έπεσε το κινητό και βρέθηκε σε φρεάτιο, κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήθελε να χάσει το κινητό καθώς όπως είπε έχει μέσα αρχεία, mail και είναι εργαλείο δουλειάς.

Έτσι, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Πυροσβεστική και του είπαν πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο τότε θα έρχονταν για απεγκλωβισμό. Στην συνέχεια επικοινώνησε με τον Δήμο, που δεν πήρε κάποια απάντηση, και τελικά… κατέληξε στην ΕΥΔΑΠ. 

«Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», αναφέρει. Ωστόσο, όπως λέει, του είπαν πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα. Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζομαι το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

Τέλος αναρωτήθηκε: «Αν δεν ήμουν όμως βουλευτής θα γινόταν όλο αυτό, ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης; Αυτό είναι το ερώτημα που με προβληματίζει».

To άρθρο Ο Σπύρος Μπιμπίλας κινητοποίησε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ για το κινητό του – Η ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button