ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο κόσμος να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση, έχουμε κάνει προπόνηση για τα πέναλτι» – Galaksias Portal News

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Ισμαΐλ Καρτάλ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Τούρκο τεχνικό να καλεί τον κόσμο του συλλόγου να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν την πρόκριση.

O Ισμαΐλ Καρτάλ στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, μίλησε για την σημασία που έχει ο κόσμος των γηπεδούχων να βοηθήσει με την παρουσία του τους παίκτες της ομάδας του, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση σε βάρος των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα ο τεχνικός της Φενέρ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έχει γίνει προετοιμασία και σε περίπτωση που ο αγώνας οδηγηθεί στα πέναλτι, ενώ ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι τραυματισμοί έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα λόγια του Καρτάλ για το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Για το πρώτο παιχνίδι

«Μιλήσαμε με τους παίκτες και προπονηθήκαμε καλά όλες αυτές τις ημέρες. Αύριο θα παίξουμε μπροστά στους υπέροχους φιλάθλους μας για να φτάσουμε στα ημιτελικά. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια συγκροτημένη και καλή ομάδα, αλλά είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά, θα πάρουμε βοήθεια από την ενέργεια και το δυνατό τραγούδι των φιλάθλων μας για να μπορέσουμε να προκριθούμε», είπε αρχικά για το αυριανό ματς.

Για να συμπληρώσει:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή της σεζόν. Αργότερα, λόγω τραυματισμών, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όσο καλά θέλαμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί έτσι. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα αύριο, ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Παρά τις ελλείψεις μας, δεν εγκαταλείψαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και το καλό ποδόσφαιρο. Βγαίνουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Παρόλο που είχαμε δυσκολίες, παρά τις ελλείψεις, επιβιώσαμε και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, παρότι οι παίκτες μου δεν ήταν έτοιμοι στο ματς του Ολυμπιακού.

Δεν είχαν παιχνίδια και ο κόσμος δεν ήξερε ότι αν τους βάλω ότι υπήρχε κίνδυνος να τους χάσω μέχρι το τέλος της σεζόν».
Για την περίπτωση να πάει το ματς στα πέναλτι: «Κάναμε προπόνηση στα πέναλτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα κάνουμε και απόψε. Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί»

Για την κριτική που δέχεται ο ίδιος:

«Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Το πώς παίζει ποδόσφαιρο αυτή η ομάδα, πόσους βαθμούς μαζέψαμε, όλα είναι προφανή. Παρόλα αυτά, αν μας επικρίνουν, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε.

Φυσικά, η κριτική υπάρχει στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας αν εστιάζουμε σε κάθε κριτική. Κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να μας επηρεάζουν αυτά».
Για την κατάσταση του Τζέκο

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η τελευταία προπόνηση είναι απόψε. Θα μπορούσε να παίξει αύριο. Ο Τζικού είναι ένας παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας και προσωπικότητα. Έσπασε το μετατάρσιο κόκκαλο του ποδιού του σε έναν αγώνα, αλλά τελείωσε έτσι τον αγώνα, χωρίς να το ξέρει».
Για τα ζητήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τη Φενέρ από το ξεκίνημα της σεζόν:

«Θα επιλέξουμε τους καλύτερους από τους υγιείς παίκτες που έχουμε. Πολλοί από τους παίκτες μου έχουν τραυματιστεί από την αρχή της σεζόν.

Παίξαμε με παίκτες που δεν είχα για εβδομάδες και μήνες. Μου έλειπαν στο προηγούμενο ματς αρκετοί παίκτες, παίξαμε διάφορους αγώνες με πολλές απουσίες. Ελπίζω αύριο να ξεκινήσουμε το ματς με την ιδανική 11άδα».

 

To άρθρο Καρτάλ για το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Ο κόσμος να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση, έχουμε κάνει προπόνηση για τα πέναλτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button