ΑθλητικάΕνημέρωση

Η προπονήτρια της Τσέλσι, Έμα Χέις, απαγορεύει τις σεξουαλίκες σχέσεις στην ίδια ομάδα

Οι σεξουαλικές σχέσεις μέσα σε μία ομάδα είναι ανεπίτρεπτες και μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές προκλήσεις για τους προπονητές, δήλωσε η προπονήτρια της Τσέλσι, Έμα Χέις.

Δημοσιεύματα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα ανέφεραν ότι ο προπονητής της Λέστερ, Γουίλι Κερκ βρίσκεται υπό έρευνα από τον σύλλογο εν μέσω ισχυρισμών για σχέση με μια παίκτριά του.

Ερωτηθείς σχετικά με την ανάγκη προστασίας των παικτών/παικτριών, η Χέις είπε στους δημοσιογράφους: «Οι σχέσεις παίκτη-προπονητή είναι ακατάλληλες, οι σχέσεις παίκτη με παίκτη είναι ακατάλληλες».

Μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής στη Γυναικεία Super League εναντίον της Άρσεναλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Αγγλίδα προπονήτρια είπε ότι οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι «στο να έχουν τα κορυφαία στάνταρ».

Η Χέις πρόσθεσε ότι οι σχέσεις παίκτη με παίκτη μπορεί να κάνουν τη δουλειά του προπονητή πιο δύσκολη, λέγοντας: «Ένας παίκτης είναι στην ομάδα, ένας δεν είναι στην ομάδα. Κάποιος μπορεί να είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάποιος μπορεί να μην είναι… Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα. Μιλάμε για αυτό εσωτερικά».

Η πρώην αρχηγός της Τσέλσι, Μαγκνταλένα Έρικσον και η μέσος Περνίλ Χάρντερ, που είναι ζευγάρι, έφυγαν από τον λονδρέζικο σύλλογο για να ενταχθούν στην Μπάγερν Μονάχου πέρυσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Η προπονήτρια της Τσέλσι, Έμα Χέις, απαγορεύει τις σεξουαλίκες σχέσεις στην ίδια ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button