ΑθλητικάΕνημέρωση

Με άνεση στον τελικό του League Cup Αγγλίας οι Λονδρέζοι – Galaksias Portal News

Η Τσέλσι διέσυρε με σκορ 6-1 την Μίντλεσμπρο εντός έδρας, για τον δεύτερο ημιτελικό του League Cup Αγγλίας, με τους Λονδρέζους να προκρίνονται πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης. 

Η Τσέλσι που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, δεν είχε καμία απολύτως διάθεση για αστεία, με τους ποδοσφαιριστές του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να κερδίζουν 6-1 την Μίντλεσμπρο και να παίρνουν το εισιτήριο για τον «μεγάλο» τελικό του League Cup Αγγλίας.

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 15′ με το αυτογκόλ του Χάουσον, για να ακολουθήσει το γκολ του Φερνάντες στο 29′.

Πριν το φινάλε στο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Ντισασί (36′) και Πάλμερ (42′), τελειώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση πρόκριση.

Ο Πάλμερ στο 77′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του κι ο Μαντουέκε στο 81′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «μπλε», με την Μίντλεσμπρο να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 88′ με τον Ρότζερς.

Με αυτό τον τρόπο η Τσέλσι προκρίθηκε για 10η φορά στην ιστορία της στον τελικό του League Cup, με την ομάδα του Ποτσετίνο να θέλει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2015 όταν είχε νικήσει με 2-0 την Τότεναμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά πάσα πιθανότητα στον τελικό θα συναντήσει την Λίβερπουλ, με την οποία το 2022 είχε ηττηθεί στα πέναλτι.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών στο League Cup

Τσέλσι-Μίντλεσπρο 6-1 (0-1)

Φούλαμ-Λίβερπουλ 24/01 (1-2)

To άρθρο Τσέλσι – Μίντλεσμπρο 6-1: Με άνεση στον τελικό του League Cup Αγγλίας οι Λονδρέζοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button