Επικαιρότητα

Με τον πρόεδρο των Κυπέλλων πάει στο Final Four o ΠΑΝΟΜ! – Galaksias.com

Ημέρες 2018 ζουν στον ΠΑΝΟΜ και παρότι πάνε στο Final Four ως το αουτσάιντερ, είναι σίγουρο ότι όποιος υποτιμήσει την έμπειρη και σκληροτράχηλη ομάδα των Μαλίων… θα το πληρώσει!

Μετά από έξι χρόνια οι Μαλιώτες θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο, με το 2018 να έχει γραφτεί πάντως στην ιστορία. Κι αυτό γιατί είχαν νικήσει τον ΠΟΑ στον τελικό Κυπέλλου που είχε γίνει στο Τυμπάκι με χρυσό σκόρερ τον Μυλωνά.

Λίγους μήνες αργότερα στον τελικό Super Cup που είχε γίνει στο στάδιο Αρκαλοχωρίου είχαν πάρει και δεύτερη κούπα επικρατώντας στα πέναλτι του Γιούχτα.

Τώρα ο ΠΑΝΟΜ μπαίνει πάλι στην διεκδίκηση ενός τροπαίου και μάλιστα βγαίνει μπροστά ένας άνθρωπος που τότε ήταν ο διοικητικός ηγέτης! Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπελιβανάκη, τον πρόεδρο των Κυπέλλων, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κρητικού αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία με σκοπό να οδηγήσει το σωματείο σε εκλογές σε λίγους μήνες.

Για τους Μαλιώτες όμως προέχει το Final Four και με πρόεδρο τον Μιχάλη Μπελιβανάκη θέλουν να προκριθούν στον τελικό που θα γίνει στο Αρκαλοχώρι και να ξυπνήσουν μνήμες 2018!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button