Επικαιρότητα

Δίκη Λιγνάδη: «Πώς με βίασε σε ηλικία 16 ετών» – Όλη η κατάθεση του πρώτου μάρτυρα

Καταθέτοντας στην πολύκροτη δίκη ο 27χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος ζει πλέον στο εξωτερικό, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος του απέσπασε την εμπιστοσύνη του, εκμεταλλευόμενος το παιδικό όνειρο του να γίνει ηθοποιός ή τραγουδιστής , τάζοντας του ότι θα τον έφερνε σε επαφή με τον Ρουβά και τον Μαζωνάκη, μέχρι που τελικά, όπως κατήγγειλε, τον κακοποίησε σεξουαλικά αφού προηγουμένως του πρόσφερε ουσίες (ποτό και χασίς) οι οποίες του προκάλεσαν εκμηδένιση των αντιστάσεων του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα κατόπιν προτροπής του εξαδέλφου του γνώρισε τον κατηγορούμενο το 2010 μέσω facebook καθώς όπως είπε έμαθε ότι έψαχνε νέα παιδιά για το χώρο του θεάτρου. Αφού πέρασε περίπου ένας χρόνος και προηγήθηκαν κάποιες συναντήσεις στις οποίες ο Δ. Λιγνάδης είχε δείξει τις… ορέξεις του εισπράττοντας όμως την άρνηση του καταγγέλλοντα ο πρώτος τον προσκάλεσε σπίτι του πιστεύοντας τελικά –όπως είπε- ότι θα τον βοηθούσε επαγγελματικά.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger