ΕνημέρωσηΠολιτική

Δίνει μετοχές στους υπαλλήλους της – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει μετοχές στην πιο διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου. Ένα πραγματικά άπιαστο όνειρο, το οποίο η Ferrari θέλει να κάνει πραγματικότητα για τους υπαλλήλους της, μέσω ενός νέου προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές του 2024, η ιταλική εταιρία θα προσφέρει τη δυνατότητα στους 5.000 υπαλλήλους της (θα προσληφθούν ακόμα 250 άτομα μέσα στο επόμενο έτος), να αποκτήσουν μετοχές αξίας 2.065 ευρώ.

Εάν οι υπάλληλοι διατηρήσουν τις μετοχές για τουλάχιστον τρία χρόνια, η ιταλική εξωτική αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκλειδώσει τη δυνατότητα αγοράς πρόσθετων μετοχών, αλλά όχι περισσότερο από το 15% της αξίας της πρώτης αγοράς. Μάλιστα, ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν την έδρα τους στο Maranello, το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και σε όσους εργάζονται στο εξωτερικό. Η αγορά μιας μετοχής δεν θα συνεπάγεται πρόσθετες χρεώσεις, με την Ferrari να καλύπτει το κόστος διαχείρισης του προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως υπάρχει αναμονή 2μιση ετών για όποιον παραγγείλει τώρα μία νέα Ferrari καθώς τα βιβλία παραγγελιών είναι γεμάτα. Η εταιρία θα προσλάβει ακόμα 250 άτομα μέσα στους πρώτους μήνες του 2024, ενώ θα εγκαινιάσει ένα νέο εργοστάσιο στο Maranello τον Ιούνιο του 2024, όπου θα κατασκευάζονται υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα. Μιλώντας για ηλεκτροκίνηση, να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία της φίρμας, τα υβριδικά αυτοκίνητα ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Μέχρι το 2030, η Ferrari προβλέπει ότι το 40 τοις εκατό των ετήσιων πωλήσεών της θα αντιπροσωπεύεται από υβριδικά αυτοκίνητα, το 40 τοις εκατό από EV και το υπόλοιπο 20 τοις εκατό από αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα έρθει το τέταρτο τρίμηνο του 2025.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button