Κόσμος

Ένοπλος κρατά ομήρους επιβάτες μέσα σε λεωφορείο – Galaksias.com

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, καθώς επιβάτες κρατούνται όμηροι σε λεωφορείο, ενώ, τουλάχιστον δύο έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, 17 επιβάτες κρατούνται όμηροι, ανάμεσά τους και παιδιά, μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό Sao Cristovao, στο κέντρο της πόλης. Η περιοχή αποκλείστηκε και διαπραγματευτής έφτασε στο σημείο για τις επαφές με τον δράστη, του οποίου τα κίνητρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πολίτες που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Globo News, ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς, ενώ οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον σταθμό λεωφορείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους υπόλοιπους επιβάτες να μείνουν μακριά από το σημείο: «Επικοινωνήσαμε αμέσως με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται ήδη στο σημείο. Μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, θα προβούμε σε νέα τοποθέτηση. Η εν λόγω περιοχή έχει ήδη εκκενωθεί για την προστασία όλων των επιβατών», τόνισε μεταξύ άλλων η εταιρεία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button