ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η εισαγγελία ζήτησε 2,5 χρόνια φυλάκιση για τον Ρουμπιάλες – Galaksias Portal News

Μετά από μερικούς μήνες ερευνών, η ισπανική Εισαγγελία διατύπωσε τα αιτήματά της για καταδίκη των κατηγορούμενων στην υπόθεση Ρουμπιάλες.

Επίκεντρο ήταν το χωρίς συναίνεση φιλί που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην αρχηγό της Εθνικής Γυναικών Τζένιφερ Ερμόσο, κατά την τελετή απονομής των βραβείων για το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατάκτησε στην Αυστραλία, το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ, ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών για τον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική βία κι εξαναγκασμό εναντίον της Ερμόσο.

Επιπλέον, τα αιτήματα αφορούν επίσης το αδίκημα του εξαναγκασμού για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Χόρχε Βίλντα, τον πρώην διευθυντή μάρκετινγκ Ρούμπεν Ριβέρα και τον διευθυντή Άλμπερτ Λούκε, για τους οποίους ζητήθηκε φυλάκιση ενάμιση έτους.

Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει απαγόρευση ενασχόλησης του Λουίς Ρουμπιάλες με αθλητικούς ρόλους, σύμφωνα με το αίτημα του εισαγγελέα, το οποίο περιλαμβάνει επίσης δύο χρόνια απαγόρευση επαφής ή προσέγγισης με την Ερμόσο σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων, για ένα συνολικό διάστημα τεσσάρων ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι αυτή η διαδικασία δεν συναρτάται σε κανένα σημείο της με την εξέλιξη της έρευνας για την φερόμενη δωροδοκία του Ρουμπιάλες προκειμένου να αναθέσει στην Σαουδική Αραβία τη διοργάνωση του Final-4 του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Αυτή η διαδικασία, στην οποία ερευνάται ο ίδιος ο Ρουμπιάλες κι άλλα στελέχη της Ομοσπονδίας, διεξάγεται στον δήμο της Μαδρίτης Μαγιανταόντα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button