Τρόπος Ζωής

Να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή ότι πρέπει να τον ξεκόψει – Galaksias Portal News

Η ανάρτηση του Άρη Μακρή που αρνήθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και η απάντηση της Youtuber, απασχόλησαν πολλά από τα πάνελ των πρωινών εκπομπών. 

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Άρης Μακρής αλλά και από το βίντεο που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη και στο οποίο μίλησε για την κακοποίησή της, ήταν εκατοντάδες. 

Η Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε σε ένα απ’ αυτά, μην αποκαλύπτοντας και πάλι το όνομα του ανθρώπου που την κακοποίησε. «Το βίντεο δεν έχει στόχο να γίνει cancel κανένας και για αυτό δεν μιλάω με ονόματα.

Στόχος είναι να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή πως αν δεν τον ξεκόψει είναι σαν να βάζει το χέρι του στην επόμενη φορά».

Η youtuber είχε αναφέρει και στο παρελθόν πώς έχει πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της. Μετά το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, το θέμα επανήλθε στην επιφάνεια με πολλούς στα social media να φωτογραφίζουν τον Άρη Μακρή ως κακοποιητή.

Αφού έκανε ανάρτηση στο instagram αρνούμενος ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη, άνθρωπος από το περιβάλλον του Άρη Μακρή αποκάλυψε το γιατί ο τραγουδιστής αποφάσισε να απαντήσει στα όσα ακούγονται. 

«Η ανάρτηση του Άρη είχε ως μόνο σκοπό να διατυπώσει τη θέση του, να καταγράψει την άποψή του. Το να το κάνει αυτό δημόσια ήταν δυστυχώς η μόνη επιλογή που του είχε μείνει. Για κανέναν λόγο δεν θέλει να διογκωθεί οτιδήποτε, απλά για να γίνει, αν δεν οδηγεί σε λύση. Ο λόγος της ανάρτησης είναι ψυχολογικός και πηγάζει από την ανάγκη να βγει η αλήθεια του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να εκφέρει προσωπική άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα.

Ό,τι λέγεται πρέπει να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τρίτους. Όσα λέγονται τον έχουν δυσκολέψει και τον έχουν επιβαρύνει. Πρέπει κάπως να λήξει αυτό που συμβαίνει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. Και ο τρόπος είναι η ψύχραιμη διαχείριση. Δεν πρέπει να χαθεί το δίκιο», είπε στενός φίλος του Άρη Μακρή.

 

Η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη, πέρα από το σχόλιο όπου δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του κακοποιητή της, δεν θέλησε να κάνει ούτε και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, για τον Άρη Μακρή.

Δύο πολύ κοντινές φίλες και συνεργάτιδές της Youtuber, προσπάθησαν να απομακρύνουν τη δημοσιογράφο της εκπομπής. 

«Εγώ είμαι φίλη της και σας ζητάω να φύγετε. Εγώ σας λέω ότι δεν θέλει, θα ήθελα να φύγετε, να μη τη ρωτήσετε τίποτα.

Γνωρίζετε ότι μια κοπέλα έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και η κολλητή της έρχεται και σας εκφράζει ότι επιθυμεί για την ασφάλεια της φίλης της να φύγετε. Δεν θα το συζητήσω. 

 

Κανένα πλανάκι δεν θα έχεις» είπε κατηγορηματικά η μία φίλη της Βέλλη και έκρυψε την κάμερα για να μη βγει κανένα πλάνο.

To άρθρο Άννα-Μαρία Βέλλη: Να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή ότι πρέπει να τον ξεκόψει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button