Κόσμος

Δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε την Ντέμι Μουρ – Ειδήσεις

Η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις φαίνεται να επιδεινώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες. Ο ηθοποιός, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά την επιστροφή του από ταξίδι στην Ιταλία, η Ντέμι Μουρ πήγε να τον δει και ο πρωταγωνιστής του «Die Hard» δεν αναγνώρισε την ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το «Closer», η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του είναι συντετριμμένη. Δεν είχε ιδέα για όλη αυτή την κατάσταση και τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού. Ο Μπρους Γουίλις δεν είναι πλέον σε θέση να επικοινωνήσει λεκτικά. Πρόσφατα η οικογένειά του είχε ενημερώσει ότι ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί πλέον να επικοινωνεί λεκτικά, ωστόσο αναγνωρίζει τη σύζυγό και τις κόρες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλος του πρωταγωνιστή του «Die Hard» μίλησε στη New York Post λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button