ΕνημέρωσηΠολιτική

Το κινέζικο SUV που είχε 1.000 παραγγελίες στα πρώτα 6 δευτερόλεπτα της παρουσίασης του – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Great Wall παρουσίασε το νέο επιβλητικό SUV, με την ονομασία Tank 330. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στο υπάρχον Tank 300, το οποίο μάλιστα δεν πωλείται μόνο στην Κίνα αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tank 330 ανακοινώθηκε αρχικά τον Μάρτιο του περασμένου έτους μέσω ενός προγράμματος crowdfunding, προφανώς ως ένας τρόπος για να δει η Great Wall αν υπήρχε αρκετή ζήτηση για να φέρει το όχημα στην παραγωγή. Τελικά, μέσα σε έξι δευτερόλεπτα από την έναρξη της καμπάνιας, είχαν πραγματοποιηθεί  1.000 παραγγελίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες αποκάλυψε το κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών (MIIT), το SUV είναι πραγματικό off road όχημα, έχοντας μεγάλους μαύρους προφυλακτήρες, μαύρη προστατευτική σιδεριά μπροστά, κυκλικά φανάρια αλλά και δύο αεραγωγούς πάνω στο καπό.

Την επιβλητική εικόνα του συμπληρώνουν τα διογκωμένα φτερά του, τα ειδικά για λάσπη ελαστικά, η σχάρα οροφής αλλά και τη ρεζέρβα που βρίσκεται πάνω στην πόρτα του πορτ παγκάζ.

Το Tank 330 εξοπλίζεται με έναν turbo V6 κινητήρα 3λτ. ο οποίος αποδίδει 360 άλογα και 500 Nm ροπής. Όλη η ισχύς μεταφέρεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button