Επικαιρότητα

Τι έκανε έξαλλο τον Βολιώτη μουσικοσυνθέτη και τον Γιώργο Νταλάρα (βίντεο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Επεισόδιο έγινε χθες έξω από το στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Νταλάρα και δημοσιογράφους. Παρών ήταν ο Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο οποίος με ανάρτηση του ξεσπά.

Σε ανάρτηση του ο κ. Κατσιγιάννης ανέφερε:

Δανείζομαι τον τίτλο από το ogdoo.gr “Πρωτοφανές ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο”, τoυ κατά τα άλλα συμπαθέστατου ενημερωτικού site, που δυστυχώς εδώ λειτούργησε απερίσκεπτα και προσβλητικά, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί τους, που με άκομψο τρόπο προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Ανεβάζω τη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το κινητό μου εχθές στις 18.47, στο στούντιο του Real fm και συγκεκριμένα τη φωτογραφία έβγαλε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, η οποία είχε εκπομπή εκείνη την ώρα. Ο Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Νταλάρας και εγώ ήμασταν προσκεκλημένοι για δύο ώρες στο σταθμό, στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, να μιλήσουμε για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το μοναδικό του έργο, με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατό του.

Μόλις τελείωσε η εκπομπή στις 21.00, εγώ, ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας κατευθυνθήκαμε στην έξοδο του κτηρίου του σταθμού, όπου προς μεγάλη μας έκπληξη μας περίμεναν τηλεοπτικά μέσα και μάλιστα διερωτηθήκαμε ευχάριστα μεταξύ μας, το πόσο επίκαιρος είναι ο Τσιτσάνης στο σήμερα που όλα τα μέσα θέλουν να μιλήσουμε για αυτόν. ΑΛΛΑ άλλες ήταν τελικά οι βουλές τους!!!

Αφού μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά, την “έπεσαν κανονικά στον Γιώργο Νταλάρα”, τον απομόνωσαν από εμένα και το Νίκο Μπογιόπουλου και άρχισαν να τον ρωτούν, για το πώς αισθάνεται για τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου και του Κωνσταντίνου Αργυρού, σχετικά με την τοποθέτηση του Γιώργου, ότι οι τραγουδιστές πρέπει να ασχολούνται καθαρά με το τραγούδι και να μην χρησιμοποιούν το τραγούδι για να διαφημίζουν τρόφιμα κ.α. Ο Νταλάρας όμως , όπως πολύ καλά ακούσαμε, είδαμε και γνωρίζουμε, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε κανέναν, απλά έδωσε μια συμβουλή μετά από 50 και χρόνια στο κουρμπέτι, στη νεότερη γενιά όπως όφειλε.

Επί 20 λεπτά τους μιλούσε με ευγένεια, προσπαθούσε να τους πει ότι η ημέρα, είναι ημέρα μνήμης, ότι ήμασταν σήμερα μαζεμένοι για ένα και μόνο σκοπό, να τιμήσουμε τη μνήμη και το τεράστιο έργο, του κορυφαίου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, τους ζήτησε επανειλημμένα να σεβαστούν τη μνήμη του, το έργο του, μάλιστα σε κάποια στιγμή τους είπε ότι διατίθεται να δώσει συνέντευξη στον καθένα ξεχωριστά, για τον ανεκτίμητο μουσικό πλούτο του Τσιτσάνη, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ήμουν παρόν, τα είδα και τα άκουσα όλα, είδα πως κάποιοι και κάποιές ηθελημένα ή άθελα, αμαυρώνουν προσωπικότητες ηχηρές, με έργο και συνεχή παρουσία στην κοινωνία, είδα τη γελοιότητα να ξεχειλίζει και την εσκεμμένη πρόθεση να βγάλουν την είδηση που δεν υπήρχε, αλλά που για αυτούς έπρεπε να υπάρχει. Μεγάλη ντροπή δυστυχώς!

Βίωσα την ανθρωποφαγία και άκουσα μια ηχηρή σιωπή στο ερώτημα, τι γνώμη έχετε παιδιά για το πόρισμα των Τεμπών, που θα λέει, ότι τελικά έφταιγε το τραίνο… ;

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button