ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Όπως με την Παρτιζάν και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα» – Galaksias Portal News

Αναχώρησε για το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα ((4/4, 20:00), για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Χωρίς τους Σέρβους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ θ’ αγωνιστεί η ομάδα του Πειραιά, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε και ο νεαρός σέντερ, Γιώργος Τανούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και ν’ αποφύγει τα Play-In, κι ενώ μαθηματικά έχει ακόμη δικαίωμα να ελπίζει και στο πλεονέκτημα έδρας.

Στις δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, έστειλε μήνυμα πως η ομάδα του δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μείνει εκτός στόχων πλέον στην Euroleague, δηλαδή εκτός της πρώτης δεκάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην Euroleague ακόμα και αν παίζει χωρίς στόχους. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερους έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος. Νομίζω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση.

Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ερυθρού Αστέρα είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας.

Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή. Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό.

Ο Πετρούσεφ είναι εκτός θα προσπαθήσουμε να μπει με το Περιστέρι. Ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, έκανε δύο ομαδικές προπονήσεις, αλλά έλειπε δύο μήνες, επομένως δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Κανονικά ο Παπανικολάου».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button